j

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc odio purus, tempus non condimentum eget, vestibulum.

Follow
Top

Testimonials

"Ya Zati, Wani dah baca ebook tu. Sangat practical bagi yang newbie dalam online ni. Yang paling kita tak sedar tentang kesalahan dekat profile dan timeline. Alhamdulillah lepas baca ebook ni boleh perbaiki untuk dapatkan sale. Wani paling suka bab kolam prospek kerana senang kita nak dapatkan target customer kita. Terima kasih Zati."

WANI

"Saya memang tengah add friend dalam fb everyday & at d same time saya up product, so that orang yang nak accept friend request boleh tengok apa yang saya jual. Ada yang baru accept terus komen pasal product saya..Which is good feedback la untuk saya."

ROZITA

"K.reen tak sempat nk jawab mesej, order pun masuk. Alhamdulillah sale naik. K.reen tak hadam banyak lagi..Baru buat setengah step by step, tapi nampak memuaskan. Terima kasih Zati."

NURAZREEN

"Ya Zati, Wani dah baca ebook tu. Sangat practical bagi yang newbie dalam online ni. Yang paling kita tak sedar tentang kesalahan dekat profile dan timeline. Alhamdulillah lepas baca ebook ni boleh perbaiki untuk dapatkan sale. Wani paling suka bab kolam prospek kerana senang kita nak dapatkan target customer kita. Terima kasih Zati."

WANI

"Saya memang tengah add friend dalam fb everyday & at d same time saya up product, so that orang yang nak accept friend request boleh tengok apa yang saya jual. Ada yang baru accept terus komen pasal product saya..Which is good feedback la untuk saya."

ROZITA

"K.reen tak sempat nk jawab mesej, order pun masuk. Alhamdulillah sale naik. K.reen tak hadam banyak lagi..Baru buat setengah step by step, tapi nampak memuaskan. Terima kasih Zati."

NURAZREEN